EemeliTalo – Muuttovalmiiden kotien rakentaja.

Eemelin rakennustapa

Muuttovalmis koti Uudellamaalla

Rakennamme tulevalle asukkaalle – emme itsellemme

Uuden asunnon hankkiminen on asiakkaalle taloudellisesti todennäköisesti hänen elämänsä suurin hankinta. Rakennamme ammattitaidolla ja parhaista materiaaleista niin että tuleva asukas voi nauttia huoletta laadukkaasti rakennetussa asunnossaan.

Huolella valitut tontit

Kun olemme löytäneet sopivan tontin alkaa suunnittelutyö. Piirrämme rakennuslupakuvat ja sen jälkeen haemme rakennusluvan.

Kun lupa on myönnetty, maanrakennusurakoitsija raivaa tontin, poistaa pintamaan, tuo sähkö-, vesi- ja viemäriliittymät talolle, tekee tarvittavat täytöt ja tiivistää maan.

Tämän jälkeen teemme perustukset sorapatjan (tai paalujen) päälle. Perustusten valun jälkeen maanrakennusurakoitsija tekee sisäpuolen täytöt sekä ulkopuolelle salaoja-, sadeverijärjestelmät sekä ulkopuolen täytöt.

Tässä vaiheessa Värisilmän ammattilaiset valitsevat käytettävät sisustusmateriaalit ja muun varustuksen.

Ammattitaitoiset ja kokeneet pystytysmiehet

Pystytysmiehet huolehtivat, että rungon pystytys, seinien villoitus ja levytys, ikkunoiden ja ovien asennus sekä ja ristikoiden sekä aluskatteen asennus tehdään ammattitaidolla. Alapohjaeristeet asennetaan kuten myös teräsverkot niiden päälle. Putki-/sähköasentaja asentaa verkkoihin lattialämmitysputkitukset/-johdotukset ja sen jälkeen suoritetaan lattian valu. Pystytysmiehet tekevät talon ulkoa pintamaalausta vaille valmiiksi ja sisältä väliseinät levytettyinä. Tänä aikana työmaalla ovat työnsä jo aloittaneet myös putki-/IV-asentaja ja sähköasentaja.

eemelitalo-pohja

eemelitalo-perustukset

rakentajat

eemelitalo-sisustus

Rakennusvaihe

Käytämme rakentamisessa huolella valittuja, korkealaatusia materiaaleja. Kiinnitämme myös erityistä huomioita talon tiiviyteen, mikä näkyy myöhemmin asukkaalle matalina käyttökustannuksina. Lisäksi valitsemme kohteisimme mahdollisimman energiatehokkaan lämmönlähteen.

Laadukkaat ja aikaa kestävät materiaalivalinnat

Tämän jälkeen astuu työmaalle tasoitemies, maalari, laatoittaja, kalusteasentaja, listoittaja ja kaikki muut alansa ammattilaiset jotka sisustavat ja viimeistelevät kodin miellyttäväksi ja toimivaksi. Ulkopuolella peltimies asentaa piipunpellit, lumiesteet, tikkaat sekä kattosillat.

Vuositarkastus pyydettäessä

Tulemme pitämään asiakkaan pyytäessä vuositarkastuksen vuoden asumisen jälkeen. Näin haluamme varmistaa, että asukas on täysin tyytyväinen uuteen kotiinsa ja kaikki on toiminut hyvin. Pyyntö vuositarkastuksesta on tehtävä kolmen kuukauden sisällä siitä, kun ensimmäinen asumisvuosi on tullut täyteen. Asiakkaan tyytyväisyys on meille ensisijaisen tärkeää.


yt-kumppanit

Leave a Reply