EemeliTalo – Muuttovalmiiden kotien rakentaja.

Alppikylänkatu 10 A, 00770 Helsinki

By / Asunnot / Comments Off on Alppikylänkatu 10 A, 00770 Helsinki

ALPPIKYLÄNKATU 10 A, 00770 HELSINKI | UUDISKOHDE

Paritalo 3mh + tpk + khh + s + 2 x wc + vh + lasitettu terassi + parveke + varasto 113m²
Arvioitu valmistuminen 06/2017 -MYYTY-

POHJAKUVAT
ASEMAKUVA
JULKISIVUT

Tässä Eemelitalon rakennuttamassa paritalokodissa on harvinaisen edulliset neliöt. Moderni kaupunkipientalo on rakennettu kahteen tasoon. Kaikki kunnalliset palvelut, runsaasti kauppoja ja muita palveluita löytyy alla kilometrin päästä.

Toimiva pohjaratkaisu, jossa tilava tupakeittiö. Yläkerrasta löytyy kolme makuuhuonetta, kylpyhuone/sauna, wc, vaatehuone ja parveke. Olohuoneessa on takkavaraus ja takka on mahdollista asennuttaa kiinteät kulut sisältävään lisähintaan. Lasitetut terassit.

Alueelle on juuri valmistunut uusi päiväkoti Alppikylä, mikä on kävelyetäisyydellä. Alueelle on rakenteilla uusi ruokakauppa (Lidl). Alle kilometrin päästä löytyvät kattavat peruspalvelut – kirjasto, uimahalli, ruokakauppoja ym. Alppikylän ympäristössä on hyvät ulkoilumaastot. Malmin lentokentän ympäri menee n. 6 km:n pituinen kuntorata, johon tehdään talvisin latu. Matkaa ladulle on 200 metriä. Vieressä on myös pulkkamäki ja monipuoliset Kivikon ulkoilumaastot, josta löytyy mm. frisbeegolfrata, metsäinen kuntorata latuineen sekä maastopyöräilyreittejä. Keskustaan pääsee suoraan bussilla 75.

LISÄTIETOJA JA KUVIA OIKOTIELLÄ

Myynti
Eero Rönn
040 5616 384

eero-ronn

alppikylankatu-10-eemelitalo